14:00

Bele Legends

Referat: Lokomotiv Kista - Bele Legends

Lokomotiv - Bele 3-3 (3-0,0-3)
Första perioden går nog till historien som en av Legendernas sämsta genom tiderna. Tempofattigt. Visserligen har vi en hel del skott på mål men de omhändertas av Lokomitiv-Roger i Kistakassen på ett förträffligt sätt. (Vi kommer dock visserligen till spel med endast 8 man ute, och åtminstone 5-6 man från förra helgens segermatchen saknas.)

I andra tuggar vi ned Kista och i andra halvan av perioden går motståndarna på knäna. En urladdning, först Walle/Kerwander 2 gånger om sen ett distinkt Svensson-avslut (ass #30). Vi saknar inte chanser att avgöra, men tiden rinner ut. En poäng gör att vi är i fortsatt serieledning inför de 2 avslutningsomgångarna.

Mc: Jocke 12/15 = 80%